Filippa Wallin ny ledamot i Gullringsbo Egendomar

2022-11-29

Filippa Wallin, advokat och partner på Lindahl, har utsetts till ny ledamot i Gullringsbo Egendomar. Filippa tillträder styrelsen den 1 december.

Filippa är advokat på Advokatfirman Lindahl där hon arbetar med såväl ägarledda som börsnoterade kunder. Filippa har särskilt bred erfarenhet av att arbeta med finansieringsfrågor, bolagsstyrning, ägarstrukturer och skatterätt. 

Filippa har under en längre tid funnits i Gullringsbos och koncernens närhet, dels som juridisk rådgivare, dels som sekreterare i både moderbolagets och många av dotterbolagens styrelser. Vi är mycket glada över att hon nu tackat ja till att vara ledamot i styrelsen. Filippas sakkunskap men också allmänna tankar och idéer kommer att addera mycket nyttigt till styrelsen, säger Hans Eliasson, styrelseordförande i Gullringsbo Egendomar.  

 undefined- Jag är vädigt glad över frågan om att gå in som ledamot i Gullringsbos styrelse. Både som sekreterare i styrelsen och i mitt vardagliga arbete har jag fått möjligheten att lära känna företaget och koncernen ingående. Det är ett gediget företag som är intressant att följa och vara delaktig i. Jag hoppas att jag med min erfarenhet av många såväl ägarledda som börsnoterade företag kan bidra med både expertis och allmänna synpunkter, säger Filippa Wallin.

 

 
För mer information, vänligen kontakta:

Hans Eliasson, ordförande Gullringsbo Egendomar
0705-16 77 71
hans.eliasson@abgullringsbo.se

Filippa Wallin, advokat Lindahl
0723-99 10 67
filippa.wallin@lindahl.se