FREDRIK LAGERCRANTZ NY LEDAMOT I GULLRINGSBO EGENDOMAR

2024-05-14

Fredrik Lagercrantz har utsetts till ny styrelseledamot i Gullringsbo Egendomar. Fredrik är CFO för ICA-gruppen och har tidigare varit ledamot i Gullringsbos dotterbolag MVB Holding.

Fredrik Lagercrantz besitter en mångårig erfarenhet av affärsutveckling och som ledande befattningshavare i större företag, bland annat på Attendo, Swedish Match och McKinsey & Company.

-       Vi är glada för att Fredrik nu går över till styrelsen i moderbolaget. Dels som den generalist han är, dels för den specialistkunskap han innehar tack vare många år som CFO på större företag. I vår process att under tid successivt föryngra styrelsen på olika poster, där våra mycket duktiga ledamöter efterträds av yngre personer som vi känner och som verkat exempelvis i våra dotterbolag är Fredrik ett mycket bra exempel på detta. Vi känner Fredrik personligen och har följt hans utveckling i näringslivet och det gläder oss att han vill fortsätta i vår verksamhet, säger Hans Eliasson, styrelseordförande Gullringsbo Egendomar.

Fredrik Lagercrantz är 46 år och bor med sin familj på Lidingö.

-         Jag är glad över att ha fått förtroendet att ingå i Gullringsbos styrelse. Här kan jag medverka och bidra med min erfarenhet på ett generellt plan. Det ska bli mycket intressant, säger Fredrik Lagercrantz.  

undefined