Gullringsbo söker en Executive Assistant

2017-08-17

Är du en proaktiv person som gillar att få saker gjorda och samtidigt värderar en familjär gemenskap? Gullringsbo Egendomar söker nu en självständig Executive Assistant till moderbolagets huvudkontor för att jobba nära vd och koncernens ägarfamilj.

Den vi söker

Du ska ha flera års arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst där du gett förstklassig service. Du ska ha god erfarenhet av de områden som normalt ingår i en vd-assistents arbetsuppgifter, såsom administration och att projektleda events. Du ska också vara strukturerad i rollen som kontorsansvarig där du ansvarar för diverse bokningar, receptionssysslor och att arbetsplatsen är administrativt välfungerande och trivsam.  Har du även erfarenhet av att föra protokoll och utföra enklare ekonomiarbete är det en extra merit.

Du förväntas hantera flera olika arbetsuppgifter samt arbeta i en bred roll, där uppgifterna spänner från det enkla till det komplexa. Du förväntas vara flexibel och omställningsbar med en vilja att ta dig an nya arbetsuppgifter i positiv anda.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Kontorsansvarig, inkluderar bl.a. resebokningar, materialbeställning och besöksmottagning.
  • Projektleda events såsom koncernens årliga konferens och företagsjakter.
  • Ansvara för och administrera det årliga priset Årets Framtidsbyggare.
  • Samordna koncernens satsning på den internkommunikativa plattformen WorkPlace.
  • Ansvara för koncernens bolagsformalia och andra administrativa uppgifter.
  • Koordinera möten på koncernens interna konferensgård.
  • Protokollföra koncernens styrelsemöten och andra möten.
  • Assistera vd och v vd med diverse administrativa arbetsuppgifter.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med The Pace. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se eller 076-525 38 51. Varmt välkommen med din ansökan med CV och personligt brev via http://www.thepace.se/lediga-tjanster/ senast den 31 augusti.