MVB rekryterar Susanne Lewenhaupt som ansvarig

2017-08-31

PRESSMEDDELANDE

MVB rekryterar Susanne Lewenhaupt som ansvarig för företagets kommunikation.  MVB är i en stark expansionsfas och behovet av ett samlat ansvar för företagets interna och externa kommunikation har ökat. På förekommen anledning har MVB Holding AB från och med 1 september anställt Susanne Lewenhaupt som ansvarig för marknad och kommunikation.

Susanne har lång erfarenhet från en rad företag, PR, event- och reklambyrå och har senast haft rollen som VD, projektledare och copywriter på reklambyrån Happy Marketing i Malmö. Genom Happy Marketing har Susanne under många år arbetat med olika marknadsförings- och kommunikationsuppdrag för MVB. Under våren har samarbetet stärkts ytterligare då hon antog utmaningen att vara projektledare för MVB:s nya intranät, som lanseras i dagarna.

- Susanne känner väl till vår verksamhet och kommer att vara ett välkommet tillskott i vår strävan att öka MVB:s närvaro i olika medier samt internt underlätta kommunikationen
mellan våra regionala bolag, säger Sture Kullman, styrelseordförande MVB.


Susanne Lewenhaupt kommer att vara placerad på MVB:s kontor i Malmö men verka för alla MVB:s regionala bolag i Skåne, Stockholm, Göteborg och Västra Götaland.


För ytterligare information kontakta:
Sture Kullman, styrelseordförande MVB
sture.kullman@mvbab.se, 0703-91 07 65