GULLRINGSBO EGENDOMAR TAR ANLÄGGNINGSBOLAGET TILL STOCKHOLM

2018-01-25

Pressmeddelande

Gullringsbo Egendomars dotterbolag Anläggningsbolaget i Sverige AB (Anlab) expanderar nu till Stockholm. Gullringsbo är sedan tidigare majoritetsägare i det Göteborgsbaserade anläggningsbolaget Torslanda Entreprenad och i Skåne bedrivs anläggningsverksamhet inom koncernens byggbolag MVB.

Gullringsbo Egendomar har en ambition att samtliga dotterbolag ska vara verksamma i de tre storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Skåne. Torslanda Entreprenad har bedrivit anläggningsverksamhet i Göteborg med omnejd sedan mitten av 1960-talet. Som ett led i ambitionen om att finnas i de tre regionerna startas nu Anläggningsbolaget (Anlab) med Egill Gislason, tidigare platschef på Torslanda Entreprenad, som regionchef. 

-       Gullringsbos röda tråd är att dotterbolagen ska finnas i det tre storstadsregionerna. I och med att vi nu utökar anläggningsverksamheten till Stockholmsområdet tar vi ett steg i rätt riktning även inom denna bransch. Egill har visat framfötterna och varit framgångsrik på Torslanda Entreprenad så det är med stor tillförsikt vi startar detta, säger Sture Kullman, ordförande i Anläggningsbolaget i Sverige AB (Anlab). 

-       Att få flytta till Stockholm och starta upp en ny verksamhet här känns som en fantastisk möjlighet, både för mig personligen men även för bolaget. Det högtryck som råder i branschen nu kommer ge oss en bra skjuts och jag är optimistisk inför Anläggningsbolagets utveckling, säger Egill Gislason, regionchef Anläggningsbolaget i Sverige AB (Anlab).

 

För mer information: 

Sture Kullman, ordförande Anläggningsbolaget i Sverige AB                  
0703-910 765                            
sture.kullman@mvbab.se